Siivoukset kotiin -ja toimitiloihin

Tarjoamme laadukkaat siivouspalvelut alueilla Punkaharju – Kerimäki – Savonlinna.

Siivousalan ammattilaisemme hoitavat kaikki kodin siivoukset nopeasti. Teemme siivouksia myös yrityksille. Toteutamme siivoukset joko jatkuvalla sopimuksella tai kertaluontoisesti. Käytämme omia siivousvälineitä ja -aineita. Siivouspalvelumme hinta 34,50€/h +alv.Soita ja pyydä tarjous, niin jutellaan lisää!
Kotisiivouspalvelut

Kotisiivous

Raikas ja puhdas koti on terveellisen elämän perusta. Ammattitaitoiset siivoojamme varmistavat, että kotisi säteilee puhtautta jokaisessa nurkassa, luoden täydellisen ympäristön rentoutumiseen ja hyvinvointiin.

Yrityssiivous palvelut

Yrityssiivous

Pidämme huolen, että yrityksesi tilat ovat aina moitteettomassa kunnossa. Täydellisesti puhdistettu työympäristö ei ainoastaan edistä terveyttä, vaan myös inspiroi työntekijöitä saavuttamaan parhaansa.

Rappusiivous palvelut

Rappusiivous

Kun rappusiivous on ammattilaisten käsissä, jokainen portaikko on kutsuvampi. Puhtaat portaat eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan ne myös ehkäisevät liukastumisen- ja onnettomuudet, luoden miellyttävän ympäristön kaikille.

Muista kotitalousvähennys!

Kun teetät siivoustyöt ammattilaisilla, olet oikeutettu hakemaan verotuksessa kotitalousvähennystä tehdystä työstä. Kun ostat siivouspalvelua kotiin, voit hakea helpotusta verotukseen kotitalousvähennyksen avulla. Vuonna 2023 vähennys on jopa 60 %

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että maksat siivouksen työn osuudesta vain 40 %. Henkilökohtaisessa verotuksessa saat osan hinnasta takaisin tilatessasi siivouspalvelun asuntoosi.

Lue lisää verohallinnon sivuilta alla olevan linkin kautta.

Kotitalousvähennys

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiitos yhteydenottopyynnön lähettämisestä. Olemme sinuun yhteydessä pian!
Jokin meni väärin! Tarkistathan että olet täyttänyt kaikki tarvittavat kentät.
Puhelin
044 351 6203
Osoite
Hiekkaranta 28
58430 Kulennoinen